Συστήματα Πυροπροστασίας

Συστήματα Πυροπροστασίας
05 Μάι 2016

Με πρωταρχικό στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών φύλαξης και προστασίας, καθώς και την επέκταση των δράσεων της με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, η Mega Sprint Guard Services εντάσσεται στις κορυφαίες εταιρείας φύλαξης σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα συστήματα πυροπροστασίας που διαθέτει η εταιρεία συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και οι αντίστοιχες εγκαστάσεις και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται. Τα τεχνολογικά αυτά συστήματα λειτουργούν εντοπίζοντας τα προϊόντα καύσης, αποστέλλοντας σήμα στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, έχοντας ως σκοπό την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση του περιστατικού.

 

Συστήματα Πυροπροστασίας της Mega Sprint Guard Services

 

συστήματα πυροπροστασίας Mega Sprint Guard Services ειδικό εξάρτημαΤα ειδικά διαμορφωμένα συστήματα πυροπροστασίας της Mega Sprint Guard Services λειτουργούν, κατά βάση, προληπτικά ενημερώνοντας το Κεντρικό σύστημα Λήψης Σημάτων για ενδεχόμενους κινδύνους πυρκαγιάς. Τα ανιχνευτικά τμήματα του συστήματος είναι κατάλληλα διαμορφωμένα, ώστε να εντοπίζουν εστίες καπνού, καθώς και διάφορες αναθυμιάσεις, ενώ, ακολούθως, αποστέλλουν έκτακτο σήμα συναγερμού στην κεντρική μονάδα της εταιρείας. Με την ενημέρωση του σήματος, ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο της ομάδας πυρανίχνευσης κινητοποιείται, ενημερώνοντας αρχικά τον Κεντρικό Σταθμό της εταιρείας, ο οποίος, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προβαίνει στον περιορισμό και, αν κριθεί απαραίτητο, την καταστολη της πυρκαγιάς, μέχρις ότου καταφθάσει το πυροσβεστικό σώμα.

 

Συστήματα Πυρόσβεσης

 

Η Mega Sprint Guard Services διαθέτει, ακόμη, ειδικά συστήματα πυρόσβεσης προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με την απαραίτητη τεχνογνωσία, για την άριστη χρήση του εξοπλισμού. Τα συγκεκριμένα συστήματα προσφέρουν τη δυνατότητα αντιμετώπισης ενδεχόμενης πυρκαγιάς εν τη γενέσει της, χωρίς να απειλούνται ανθρώπινες ζωές, περιουσιακά στοιχεία ή εδαφικές εκτάσεις. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά, από τα οποία αποτελούνται οι διάφοροι τύποι συστημάτων πυρόσβεσης είναι τα εξής:

CO2
FM200
AEROSOL
ΝΕΡΟ
ΑΦΡΟΣ
Όπως είναι εμφανές, η Mega Sprint Guard Services αποτελεί μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών φύλαξης, παρέχοντας μέχρι και σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα πυροπροστασίας.
Αν επιθυμείτε να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τη Mega Sprint Guard Services, ακολουθήστε μας στα social media, ενώ για οποιαδήποτε τυχόν απορία σας σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.
Share

petros

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *