6 Συμβουλές για μια ασφαλή εκδήλωση | Mega Sprint Guard Services

6 Συμβουλές για μια ασφαλή εκδήλωση | Mega Sprint Guard Services
29 Ιουλ 2016

Ετοιμάζεσαι να πας σε μια εκδήλωση αυτό το Σ/Κ, είτε είναι συναυλία είτε υπαίθρια παράσταση; Για να μην επιστρέψεις δυσαρεστημένος από τις καταστάσεις που μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος, καλό είναι να γνωρίζεις τις παρακάτω  συμβουλές για μια ασφαλή εκδήλωση:

6 Συμβουλές για μια ασφαλή εκδήλωση

  1. Ενημερώσου για τον καιρό τη μέρα / τις μέρες που θα βρίσκεσαι στην εκδήλωση. Προετοιμάσου και προγραμμάτισε το πλάνο σου, πριν αναχωρήσεις. Σε κανέναν δεν αρέσει να βρέχεται ή να μένει στη ζέστη για πολλές ώρες.
  2. Φύλαξε τα προσωπικά σου αντικείμενα. Μην τα παρατάς στο αυτοκίνητο ή σε κοινή θέα, για να είσαι πάντα ασφαλής.
  3. Μόλις φτάσεις στο χώρο της εκδήλωσης, ενημερώσου για τις εξόδους κινδύνου, σε περίπτωση εκτάκτου περιστατικού. Επίσης, αν βρίσκεσαι με παρέα στην εκδήλωση, καθορίστε κάποιο σημείο συνάντησης, σε περίπτωση που χωριστείτε.
  4. Κράτα στο αυτοκίνητό σου μια μικρή τσάντα βοηθειών, σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσεις το βράδυ στο αυτοκίνητο. Κράτα μέσα ένα μπουκαλάκι νερό, σνακς, ένα φακό και διαχωριστικό γιλέκο.
  5. Απομνημόνευσε και σημείωσε σημαντικούς αριθμούς τηλεφώνων που ίσως χρειαστείς, σε περίπτωση που η εκδήλωση διαρκέσει όλη μέρα. Έτσι, ακόμη κι αν το κινητό σου δεν λειτουργεί, θα μπορέσεις να έρθεις σε επικοινωνία με την παρέα σου.
  6. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι. Ειδικά σε υπαίθριες συναυλίες και events, όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, είναι σημαντικό να καταναλώνεις νερό συνέχεια.

 

Μπορεί κάποιες από αυτές τις συμβουλές για μια ασφαλή εκδήλωση να σου φαίνονται αυτονόητες και εντελώς βασικές. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου δεν τηρούνται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναπάντεχες εξελίξεις κατά τη διεξαγωγή.

Η Mega Sprint Guard Services αναλαμβάνει με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα την επιτήρηση συναυλιακών εκδηλώσεων σε όλη την επικράτεια.

Ενδιαφέρεσαι για τις υπηρεσίες μας; Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσα από τα social media.

 

Facebook: https://www.facebook.com/MEGA-SPRINT-GUARD-AE-171084546291111/

Twitter: https://twitter.com/megasprint

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mega-sprint-guard

Share

petros

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *